Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

CHP'nin Adayı Tüm: Balıkesir'in vekiliyim

CHP

CHP Balıkesir Milletvekili adayı Mehmet Tüm, Bandırma'da yayın yapan yerel basın mensupları ve ulusal basının temsilcileriyle sabah kahvaltısında bir araya geldi.

CHP Balıkesir Milletvekili adayı Mehmet Tüm, Bandırma’da yayın yapan yerel basın mensupları ve ulusal basının temsilcileriyle sabah kahvaltısında bir araya geldi. Tüm Otel’de yapılan sabah kahvaltısında konuşan Mehmet Tüm “ Ülkemizin kaderini belirleyecek seçimler yaklaşıyor. Bu seçimler ile ülkemiz sürüklenmek istenilen karanlıktan kurtulacak, aydınlık günlere kavuşacaktır. Partimiz bu seçimler öncesi herkese demokrasi dersi vermiştir. Milletvekili adaylarını milletin kendisinin belirlemesi için ön seçimler yapmıştır. Balıkesir’de de tüm üyelerin katılımı ile ön seçim yapılmıştır. Adaylık yarışına katılan bütün arkadaşlarım seviyeli ve centilmence yarıştılar. Hepsine teşekkür ediyorum” dedi. Tüm “Yerel basınımız bu adaylık yarışını titizlikle takip etti. Bütün aday adaylarına eşit davrandı ve hepsinin değerli görüşlerine yer verdi. İlimiz genelindeki bütün gazetelere, televizyonlara ve internet ortamında yayın yapan basın kuruluşlarına, Beni birinci sıra aday olarak seçen, oy veren-vermeyen bütün üyelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.
Balıkesir’in sorunları benim sorunumdur
Tüm devamında şunları söyledi “Ben bütün Balıkesir’in adayıyım. En ücra köşesine kadar tüm Balıkesir’in sorunları benim sorunumdur. Tüm sorunların takipçisi olacağım. Çözüm önerileri sunacağım. Birinci sıra aday olarak seçilmem ile sorumluluğum daha çok artmıştır. Partimizi iktidara taşımak için daha çok çalışacağım. Gece demeden, gündüz demeden köy köy, ilçe ilçe, ev ev dolaşacağım. Partimizin projelerini, çözüm planlarını herkese anlatacağım. Ülkemizde demokrasiyi yeniden inşa edeceğiz. Cumhuriyetimizin kazanımlarını çağdaş seviyelerde geliştireceğiz ve koruyacağız”



  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli